Hyppää suoraan sisältöön

NoRD Drinks

NoRDin tarina alkaa maalaistalosta, jota hankkiessaan sen uusilla omistajilla ei vielä ollut aavistustakaan, millaiseen seikkailuun he astuvat. Palataan NoRDin tarinan alkuun!

Revontulet
Elämme vuotta 1990. Nuoripari seisoo juuri hankkimansa maalaistalon ikkunan äärellä ja ihailee talon takana kasvavaa koivikkoa. Sen villi luonnonvoima on pysäyttänyt talon asukkaat kuuntelemaan tarkkaan. Koivikko on kuin taikametsä, joka kylpee syysaamuisin lumoavassa usvassa ja jonka syvän vihreät lehdet kuiskivat kesäiltaisin. Talon uusille asukkaille herää intuitiivinen tunne. Tätä koivikkoa he eivät tulisi koskaan kaatamaan.
Pienestä sykäyksestä alkunsa saanut ajatus kasvoi ja hautui, kunnes talon asukkaat tutustuivat maalla keväisin tapana olleeseen koivunmahlan juontiin. Palaset loksahtivat kohdilleen. Lähiluontonsa inspiroimana intoa puhkuva pariskunta jätti päivätyönsä, lähti maailmalle etsimään tiedonjyviä oikeista menetelmistä koivunmahlan voimien säilömiseen ja – naapureidensakin kummastukseksi –  heittäytyi koivunmahlan rytmittämään elämään.
Uusien yrittäjien tie vei niin Pohjois-Amerikan vaahterametsiin kuin eurooppalaisille viinitiloille, joista ei kuitenkaan löydetty suoraan koivunmahlalle sopivia ratkaisuja. Tohmajärveläisessä pihapiirissä siis testattiin, erehdyttiin ja yritettiin uudelleen yhä uudelleen, kunnes valmistui pitkään säilyvä, mutta luonnonmukainen juoma ilman lisäaineita tai kuumakäsittelyä.

NoRD Drinks on pitkän kehitystyön tulos

NoRD Drinks -juomien taustalla on rakkaus puhtaaseen suomalaiseen luontoon ja yli 20 vuoden kehitystyö. Näiden tuloksena syntyi maailman ensimmäinen täysin luonnonmukainen koivunmahlapohjainen hyvinvointijuoma.
Ensimmäinen tarkat laatuvaatimukset täyttävä erä tuotettiin vuonna 2001. Seuraavana vuonna itse presidentti ojensi tuoreelle yritykselle, Nordic Koivulle, InnoSuomi-palkinnon, minkä jälkeen yritys on kehittynyt ja laajentunut tähän päivään saakka.
Nordic Koivun tuottamaa luonnonmukaista mahlaa käytetäänkin nykyään niin elintarvikkeissa kuin kosmetiikassa ympäri maailmaa. 

NoRD Drinks on kotimainen ja vegaaninen luonnontuote

Virkistävissä Nord-juomissa maistuu maamme ainutlaatuiset koivikot, maailman puhtain vesi ja metsämarjat, jotka ovat kautta aikojen tukeneet suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.
NoRD Drinks -juomat ovat täysin kotimaisia ja vegaanisia luonnontuotteita, jotka virkistävät niin mieltä kuin kehoa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä oma lempimakusi!
Nord Drinks -maistelupaketti